Τηλ :
+30 6988 002 322
Address :
Αινεία 9, Γιόφυρο, Ηράκλειο Κρήτης, 71304
Email :
info@netlead.gr

Η Netlead – Νίκος Κορδέλας – Υπηρεσίες Κατασκευής ιστοσελίδων δεσμεύεται να προστατεύει την ιδιωτικότητα των χρηστών μας. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τις κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε, πώς τις χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τις πληροφορίες σας.

 

Πληροφορίες που Συλλέγουμε:

Μπορεί να συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες από εσάς όταν αλληλεπιδράτε με την ιστοσελίδα μας, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει:

– Ονομα

– Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

– Στοιχεία επικοινωνίας

– Δεδομένα χρήσης

– Cookies και τεχνολογίες παρακολούθησης

 

Πώς Χρησιμοποιούμε τις Πληροφορίες σας:

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για διάφορους σκοπούς, συμπεριλαμβανομένων:

– Παροχής και βελτίωσης των προϊόντων και των υπηρεσιών μας

– Επικοινωνίας μαζί σας

– Εξατομίκευσης της εμπειρίας σας

– Ανάλυσης δεδομένων χρήσης για την κατανόηση των τάσεων και των προτιμήσεων

– Προστασίας από την απάτη ή την κατάχρηση των υπηρεσιών μας

 

Κοινοποίηση Πληροφοριών:

Δεν πωλούμε, ανταλλάσσουμε ή μεταφέρουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε εξωτερικά μέρη χωρίς τη συγκατάθεσή σας, εκτός εάν απαιτείται από το νόμο ή για την προστασία των δικαιωμάτων μας.

 

Σύνδεσμοι Τρίτων:

Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς ιστοσελίδες ή υπηρεσίες τρίτων. Αυτές οι ιστοσελίδες τρίτων έχουν τις δικές τους πολιτικές απορρήτου, και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές τους.

 

Ασφάλεια Δεδομένων:

Εφαρμόζουμε μια ποικιλία μέτρων ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών. Ωστόσο, κανένας τρόπος μετάδοσης πάνω από το διαδίκτυο ή ηλεκτρονική αποθήκευση δεδομένων δεν είναι εντελώς ασφαλής, επομένως δεν μπορούμε να εγγυηθούμε απόλυτη ασφάλεια.

 

Τα Δικαιώματά Σας:

Έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε πρόσβαση, να ενημερώσετε ή να διαγράψετε τις προσωπικές σας πληροφορίες. Εάν θέλετε να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@netlead.gr.

 

Αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου:

Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώσουμε ή να τροποποιήσουμε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου ανά πάσα στιγμή. Οι αλλαγές θα ισχύουν αμέσως με τη δημοσίευση της ενημερωμένης πολιτικής στην ιστοσελίδα μας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, επικοινωνήστε μαζί μας στο support@netlead.gr.