Τηλ :
+30 6988 002 322
Address :
Αινεία 9, Γιόφυρο, Ηράκλειο Κρήτης, 71304
Email :
info@netlead.gr

Καλώς ήρθατε στην Netlead, ένα δίκτυο έμπειρων freelancers με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης.

Netlead

Your digital partner

Developers, marketers, designers και photographers συνθέτουν την ομάδα μας και δεσμεύονται να παρέχουν καινοτόμες και εξειδικευμένες ψηφιακές λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας. Μέσα από συνεχή εκπαίδευση και τη χρήση των πιο σύγχρονων εργαλείων και τεχνικών, η ομάδα μας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που ενισχύουν την παρουσία των πελατών μας στον ψηφιακό κόσμο.

our goals

Στη Netlead, στοχεύουμε να δημιουργούμε συνεχώς νέες ευκαιρίες και να καθοδηγούμε τους πελάτες μας προς την ψηφιακή επιτυχία. Με στόχο να είμαστε η πρώτη επιλογή για κάθε επιχείρηση που αναζητά υπηρεσίες digital marketing και ανάπτυξης ιστοσελίδων, εργαζόμαστε αδιαλείπτως για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας και την επίτευξη των στόχων των πελατών μας.

our values

Η διαφάνεια, η επικοινωνία, η ακεραιότητα και η συνεργασία είναι οι βασικοί πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίζουμε τις σχέσεις μας με τους πελάτες μας και τα μέλη της ομάδας μας. Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ενώ διατηρούμε πάντα τον σεβασμό προς τους πελάτες, τους συνεργάτες μας και το περιβάλλον.

netlead

Γιατί ξεχωρίζουμε

Η ομάδα απαρτίζεται μόνο από άτομα που δουλεύουν με πάθος στο αντικείμενο τους και με πολυετή εμπειριά στον χώρο του ιντερνετ.

1
Εξειδίκευση

Η Netlead διαθέτει μια ομάδα εξειδικευμένων freelancers σε κάθε τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ και της ανάπτυξης ιστοσελίδων, εξασφαλίζοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

2
Αγαπάμε την δουλειά μας

Ακολουθούμε μια προσέγγιση κάθε project με αφοσίωση και δημιουργικότητα, ανεξάρτητα από το budget του πελάτη.

3
Διαφάνεια

Βασιζόμαστε στη διαφάνεια και τη συνεχή επικοινωνία με τους πελάτες μας, δημιουργώντας ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης και συνεργασίας.

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Μας εμπιστεύτηκαν