Τηλ :
+30 6988 002 322
Address :
Αινεία 9, Γιόφυρο, Ηράκλειο Κρήτης, 71304
Email :
info@netlead.gr

Όροι και Προϋποθέσεις

Καλώς ήρθατε στο netlead.gr. Οι παρακάτω Όροι και Προϋποθέσεις διέπουν τη χρήση της ιστοσελίδας μας. Με την πρόσβαση ή τη χρήση της ιστοσελίδας μας, συμφωνείτε να υποχρεούστε από αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις. Εάν δεν συμφωνείτε με οποιοδήποτε μέρος αυτών των όρων, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας.

 

Πνευματικά Δικαιώματα

Ο περιεχόμενο σε αυτή την ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων κειμένου, γραφικών, λογοτύπων, εικόνων, ηχητικών αρχείων, ψηφιακών λήψεων και λογισμικού, ανήκει στο netlead.gr ή στους προμηθευτές περιεχομένου του και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Δεν επιτρέπεται η τροποποίηση, αναπαραγωγή, διανομή, εμφάνιση ή χρήση οποιουδήποτε μέρους αυτής της ιστοσελίδας χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια μας.

 

Περιεχόμενο Χρήστη

Με την υποβολή οποιουδήποτε περιεχομένου (όπως σχόλια, αξιολογήσεις ή ανατροφοδότηση) στην ιστοσελίδα μας, χορηγείτε στο netlead.gr ένα μη αποκλειστικό, αντιτίθεται σε αποζημίωση, μόνιμο, αμετάκλητο και πλήρως αδειοδοτήσιμο δικαίωμα χρήσης, αναπαραγωγής, τροποποίησης, προσαρμογής, δημοσίευσης, μετάφρασης, δημιουργίας παράγωγων έργων από αυτό, διανομής και εμφάνισης αυτού του περιεχομένου σε οποιοδήποτε μέσο.

 

Πολιτική Απορρήτου

Η χρήση σας της ιστοσελίδας μας διέπεται επίσης από την Πολιτική Απορρήτου μας, η οποία καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και αποκαλύπτουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη των προσωπικών σας δεδομένων όπως περιγράφεται στην Πολιτική Απορρήτου μας.

 

Σύνδεσμοι προς Ιστοσελίδες Τρίτων

Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς ιστοσελίδες τρίτων που δεν ανήκουν ή δεν ελέγχονται από το netlead.gr. Δεν φέρουμε ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πολιτικές απορρήτου ή τις πρακτικές οποιασδήποτε ιστοσελίδας τρίτων. Σας ενθαρρύνουμε να εξετάσετε τους όρους και προϋποθέσεις και τις πολιτικές απορρήτου οποιασδήποτε ιστοσελίδας τρίτων που επισκέπτεστε.

 

Αποποίηση Εγγυήσεων

Η ιστοσελίδα μας παρέχεται ως έχει και όπως είναι χωρίς καμία αναπαράσταση ή εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. Δεν εγγυόμαστε ότι η ιστοσελίδα μας θα είναι απαλλαγμένη από σφάλματα, ασφαλής ή αδιάκοπη, ή ότι οποιεσδήποτε ελαττώματα θα διορθωθούν. Αποποιούμαστε όλων των εγγυήσεων, ρητών ή σιωπηρών, συμπεριλαμβανομένων αλλά όχι περιοριστικά των σιωπηρών εγγυήσεων εμπορικότητας, καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό και μη παραβίασης.

 

Περιορισμός Ευθύνης

Σε καμία περίπτωση το netlead.gr, οι διευθυντές του, οι υπάλληλοί του ή οι πράκτορές του δεν φέρουν ευθύνη για έμμεσες, παρακαταθηκόμενες, περιστασιακές, ειδικές, τιμωρητικές ή υποδειγματικές ζημιές που προκύπτουν από ή σχετίζονται με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, είτε βασίζονται σε εγγύηση, σύμβαση, αδίκημα (συμπεριλαμβανομένης της αμέλειας) ή οποιαδήποτε άλλη νομική θεωρία, ακόμα και αν μας έχει γνωστοποιηθεί η δυνατότητα παρουσίασης τέτοιων ζημιών.

 

Εφαρμογή του Δικαίου

Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τυχόν συγκρούσεις νομικών αρχών.

 

Αλλαγές στους Όρους και Προϋποθέσεις

Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώσουμε ή να τροποποιήσουμε αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Η συνεχής χρήση της ιστοσελίδας μας μετά από οποιεσδήποτε τέτοιες αλλαγές αποτελεί αποδοχή των νέων Όρων και Προϋποθέσεων.

 

Επικοινωνία

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@netlead.gr.